Yapay Zeka Mühendisliği Bölümü

TRT Radyo - Trabzon’da Yapay Zeka Mühendisliği Bölümümüzü Tanıttık!

Yapay Zeka Mühendisliği Bölümü olarak, TRT Radyo'nun "Hayatın İçinden" programında bölümümüzü tanıtma fırsatı bulduk! Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Özgür Doğan, bölümümüzün sunduğu eğitim imkanlarını, vizyonumuzu ve yapay zeka alanındaki gelişmeleri dinleyicilerle paylaştı.

Programdan Öne Çıkanlar:

• Dr. Ramazan Özgür Doğan, öğrencilere sunulan teorik ve uygulamalı eğitim fırsatlarını detaylandırdı ve onların yapay zeka dünyasında nasıl bir fark yaratabileceklerini anlattı.
  • Bölümümüzün sıcak ve destekleyici atmosferini, güçlü akademik kadromuzu ve modern laboratuvar imkanlarımızı tanıttı.
  • Yapay zeka alanında kariyer hedefleyen gençlere ilham vermek için bölümümüzün sunduğu fırsatları ve geleceğe dair hedeflerimizi paylaştı.

TRT Radyo’daki bu program, bize sesimizi daha geniş kitlelere duyurma imkanı verdi. Yapay zeka dünyasında yer almak isteyen tüm gençleri, Trabzon Üniversitesi ailesine katılmaya davet ediyoruz. Bizimle birlikte bu heyecan verici yolculuğa çıkmaya ne dersiniz?