Yapay Zeka Mühendisliği Bölümü

Yapay Zeka Mühendisliği Bölümümüz Ulusal Medyada!

Trabzon Üniversitesi Yapay Zeka Mühendisliği Bölümü, Türkiye’nin önemli haber kaynaklarından biri olan Anadolu Ajansı’nda (AA) yer aldı. Haberde, üniversitemizin bu alandaki yenilikçi adımları ve eğitim kadrosu vurgulanarak, geleceğin mühendislerine kapılarını açan bölümümüzün öğrenci alımına başladığı duyuruldu.

Haberde Öne Çıkan Başlıklar:

• Trabzon Üniversitesi, Yapay Zeka Mühendisliği Bölümü ile Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu yetkin mühendisleri yetiştirmeyi hedefliyor.
  • Bölümümüz, güçlü akademik kadrosu ve modern eğitim olanaklarıyla öğrencilere teorik bilginin yanı sıra pratik deneyim de sunacak.
  • Yapay zeka alanındaki güncel gelişmeler ve uygulamalı eğitimle, mezunlarımızın sektörde öncü rol oynaması hedefleniyor.

Geleceğin Mühendisleri Bizimle Yetişiyor Trabzon Üniversitesi Yapay Zeka Mühendisliği Bölümü olarak, yapay zeka teknolojilerinin hızla geliştiği günümüzde bu alana ilgi duyan öğrencilerimizi bekliyoruz. Ulusal medyada yer almamız, bölümümüzün bu alanda ne denli önemli bir adım attığının göstergesidir.

Habere Anadolu Ajansı’nın web sitesinden ulaşabilirsiniz: AA - Trabzon Üniversitesi Yapay Zeka Mühendisliği Bölümüne Öğrenci Alınacak