Yapay Zeka Mühendisliği Bölümü

İlk Öğrencilerimizi Almanın Heyecanını Yaşıyoruz!

Değerli Öğrencilerimiz Yapay Zeka Dünyasına Hoş Geldiniz, Geleceği Sizlerle Şekillendireceğiz!

Trabzon Üniversitesi Yapay Zeka Mühendisliği Bölümü olarak, bu yıl ilk kez kapılarımızı 40 öğrenciyle açıyoruz! YKS sonuçları açıklandı ve bölümümüze yerleşen öğrencilerimiz belli oldu. Hepimiz büyük bir heyecanla sizlerle tanışmayı ve birlikte bu heyecan verici yolculuğa başlamayı bekliyoruz.

Bölümümüzle Geleceğe Adım Atın Güçlü bir akademik kadro ve en güncel eğitim teknikleriyle, sizlere sadece teorik bilgi değil, aynı zamanda pratik deneyimler de kazandıracağız. Yapay zeka dünyasında sizlerle birlikte keşifler yapmayı ve bu alanda yeni ufuklar açmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bize Katılmaya Hazır mısınız? Eğer Trabzon Üniversitesi Yapay Zeka Mühendisliği Bölümü’ne yerleştiyseniz, siz de artık bu büyük ailenin bir parçasısınız! Yerleşim durumunuzu kontrol etmek için ÖSYM Sonuç Sayfası'nı ziyaret edebilirsiniz.

Sizleri karşılamak için sabırsızlanıyoruz. Yeni dönemde hep birlikte başarılarla dolu bir yıl geçirmek dileğiyle!